Coca amb pebres a l'antiga
Ingredients:
Pebres vermells torrats
alberginies frites tallades a rodanxes
farina
un tassó d'oli
alls
llevat de pa
patato o moniato
sobrassada
sal
pebre bord (vermell dolç)
Es fa la pasta mesclant les patates o moniatos bullides i capolades, amb la farina, el llevat de pa, el tassó d'oli. Es deixa tovar el temps habitual. Mentres es torren el pebres vermell amb foc de llenya. Es trempen amb oli , sal i alls tallats petits i s'hi posa a gust pebre dolç. Es tallen les albergínies am tallades rodones s'enfarinen i es fregeixen. Es reserven.
Quan la pasta estigui tova, s'esten damunt la llauna untada i despres es posa per damunt oli i pebre vermell. A continuació escampam els pebres torrats i a damunt s'hi col.loquen les albergínies. Després a gust de cada un col.locam muntets de sobrassada damunt els pebres o llom tallat petit (com es vulgui). S'enforna a forn calent, durant 20 minuts. I ja està! A llepar-se els dits
No hay comentarios:
Publicar un comentario