domingo, 6 de diciembre de 2009

Patis de Poma i Pera





Ingredients:
130 g. de farina
4 ous sencers
50 g. de mantega fosa
3 pomes grossetes
3 peres grosses
2 cullerades soperes de llevat Royal o de canari
30 ml. d'essència de vainilla, si no en tenim podem posar canyella per aromatitzar
2 culleretes petites de sal
14o g de sucre
160 ml de llet sencera

Elaboració: Hem d'encalentir el forn a 20oºC.Passam per el tamís la farina amb el llevat i la sal i ho deixam.
Mentrestan hem de batre els ous amb el sucre, i hi afegim la matega ja fosa, amb la llet, i la vainilla.
A continuació anam afegint la farina a la mescla que hem feta i ho batem tot. La pasta queda molt liquida com la de creps. Però lliga molt bé amb la fruita.
Després hem de pelar les pomes i les peres a trossos molt fins. Després afegim la poma a la meitat de la pasta i l'altra meitat a la pera.
Untam el motlle amb matega i un polsim de farina. Hi afegim la pasta amb les pomes i seguim la pasta de peres. Ho enfornam tot durant 30-35 minuts a 200ºC.
Les equivalències són per un motlle de 22-23 cm de diàmetre. Si volem ho podem fer am qualsevol altra fruita (amb figa o melicotó). Així queda molt bona i gustosa. La de la foto és amb poma, pera, i amb figa!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario