Ingredients:
Per 6 ous, necessitam: tonyina de llauna 180 gr. formatge fresc cremós, oli, pebre, sal i pebrebo.
Els ous farcits són bons de fer.
S'han de bollir els ous durant 12 o 14 minuts. Una vegada estan cuits, les passam per aigua freda i els reservam que refredin. Quan ja han refredat, xepam elsous per la meitat i reservam els vermells . A continuació mesclam els vermells amb la tonyina, el formatge fresc, posam sal, pebre i un rajoli d'oli d'oliva. Ho xafam tot amb una forqueta , que quedi una pasta fina. I aquesta pasta la utilitzam per el farcit dels ous. Les farcim un a un i els posam dins una palangana. Els podem decorar del que tinguem, o pesol pastanago cruu o bollit o senzillament un brot de julivet,el que tinguem a mà.Si enlloc de formatge fresc i volem posar maionesa, també es pot fer. Però aquesta recepta aguanta molt millor les altes temperatures de l'estiu. El plat es pot fer tot l'any. Bon apetite!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario