Pasta: Per fer la pasta es pot fer de moltes maneres. Això va a gust de cada un. Ho dic perquè hi ha gent que els cau malament l'espinagada, perquè hi du saïm. Amb aquesta fórmula a noltros no ens fa gens de mal.El perquè de tot és que no empram saïm. Ja sé que la recepta tradicional en du, però darrerament noltros la feim així.
A casa sencillament hi posam: oli d'oliva( 1 part), llet(2 parts) i la farina que agafi. No hi posam res de llard, ni suc de taronja, ni...Només això. I el farcit corre a càrrec del cuiner o cuinera.
Si la feim en col, posam les 2 classes de col, porro, i panses, llom, i ben trempat, oli, pebre bo, pebre vermell( no covent) i sal. Totes les verdures tallades ben petites, igual que el lloc. I ben trepat.
Si la feim de verdura: bledes, grells, julivert, i l'anguila( que prèviament haurem netejada, trempada amb oli, julivert i pebre vermell) . Tots els ingredient igualment es trempen i es el farcit que utilitzam per la pasta.
L'habilitat de fer-les depen de cada un. La pasta s'estira, i es tapa. ノs com si es fes un sobre però més estirat Ha de fer-se el més primeta que es pugui, perquè no sigui mala de menjar. Bé a veure si us animau a fer-les. Fora por.
No hay comentarios:
Publicar un comentario